За поредна година Младежки модул събира млади франкофони в Благоевград. 

...
За поредна година Младежки модул събира млади франкофони в Благоевград. 
Коментари Харесай

Младежки модул събира млади франкофони в Благоевград

За поредна година Младежки модул събира млади франкофони в Благоевград.  Модулът ще се организира в зала „ 22 септември “ на 23 юни, като формалното разкриване ще бъде от 10:00 часа. Младежкият модул се провежда в  рамките на интернационалния фестивал за модерна франкофонска музика „ Francofolies.Благоевград “, който се организира за четвърта поредна година в Благоевград след дългогодишно спиране.

По време на Младежкия модул ще бъдат дискутирани три тези. Първата е  „ Да се задържи вниманието ни върху земните проблеми значи да се ограничи човешкият дух. ” – /Стивън Хокинг/,  втората- „ Някой може и да съществува без изкуство, само че никой не може да е жив без него ” – / Оскар Уайлд / и третата- –  Човек познава себе си в битката с трудностите ”. /Антоан дьо Сент-Екзюпери/. Дискусията ще даде опция за разискване и формулиране на общи причини и отбрана на обособените тези. Участниците в модула ще бъдат разграничени на 3 тима, като всеки тим ще пази избраната тематика.

Участие в тазгодишното издание ще вземат над 100  младежи,  като ще има посетители и от Гърция.

Форумът няма спортен темперамент, а концепцията е да се приобщят децата и да се сътвори близка до тях дискусионна среда за шерване на хрумвания и гледни точки.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР